logo

Hírek

Miért előnyösebb a liofilizálás más szárításhoz képest?

2015. július 9.

Fontos, hogy a termékek hatóanyag tartalma  változatlanul, nagy mennyiségben megmaradjon a tartósítási eljárás után is a termékekben.
Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen eljárással is történik a tartósítás: a levegőn szárítással vagy fagyasztva szárítással.
Az első nem igazolt mesterei a fagyasztva szárításnak az inkák voltak, akik a Machu Picchunál magasabb hegyeken szárították burgonyáikat és más terményeiket. A magas helyek alacsony nyomás körülményeit és az esténként nulla fok alá eső hőmérsékletet használták ki élelmiszereik szárítására.
Bővebben

 
LEÖLTÉSEK

Kapcsolat

Telephely:

Champex Kft., H-1222 Budapest,
Dévény u. 42-44.

hívjon minket:

Tel / Fax: +36 1 226 7200

írjon nekünk:

Email: gombajo@gombajo.hu

nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-15:00

Hogyan jut el hozzánk?