logo

Gomba oltóanyagok

SÜNGOMBA/CSEPPKŐGOMBA

[HERICIUM ERINACEUS]

Csírázza be az Ön által előkészített alapanyagot!

A gomba oltóanyag (más néven gombacsíra, de tévesen gombaspórának is szoktak hívni) gabonaszemekre futtatott gombafonalat, mycéliumot tartalmaz, mellyel az Ön által beszerzett és előkészített alapanyagot olthatja be. A megrendelt gombacsíra mellé részletes útmutatót is mellékelünk. Gomba oltóanyaggal előzetes megrendelés után tudjuk kiszolgálni telephelyünkön, de posai utánvéttel is rendelhet.
Ára: 3.800 Ft
Termék adatai

Származás:
Magyarország

Űrtartalma:
5 l

Tömeg:
2,8 kg

Eltarthatóság:
Hűtőszekrényben 1 hónapig

Süngomba csíra (oltóanyag)

Fehéres színű gumószerű, húsos deres tüskékkel (csapokkal) fedett gombafaj. Jellegzetes megjelenésű népszerű gyógyhatású gomba. A távol-keleten a shiitake-hoz hasonlóan élő vagy élettelen öreg fatörzseken, tuskókon terem. Parazita (élősködő) és szaprobionta (élettelen szerves anyagok lebontásával energiát nyerő) faj. Hazánkban is megtalálható vadon, szeptembertől novemberig üde bükk- és tölgyerdőkben. Védett faj. Hazánkban sikeresen folynak a további kísérletek termesztésével és a hatóanyagok kinyerésével kapcsolatban. A süngomba magas fehérjetartalmának köszönhetően frissen fogyasztva vagy kirántva húspótlóként kiváló.


Gomba csírát kétféleképpen vásárolhat:

Személyes átvétel budapesti telephelyünkön, előzetes megrendelés és időpontegyeztetés után.
Postai utánvéttel történő rendelés. A postai utánvét díjszabását megtalálja a "vásárlás" menüpont alatt (fejlécben található menüsor).

Kapcsolat

Telephely:

Champex Kft., H-1222 Budapest,
Dévény u. 42-44.

hívjon minket:

Tel / Fax: +36 1 226 7200

írjon nekünk:

Email: gombajo@gombajo.hu

nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-15:00

Hogyan jut el hozzánk?