logo

Otthon termeszthető gombakultúrák

Csiperkegomba termőblokk

[Agaricus bisporus]

Csiperkegomba - Champignon - Agaricus bisporus

A csiperkegomba hazánk legismertebb és legkedveltebb gombafajtája, melyet a gomba francia nevén, champignon [sampinyon] -ként is ismernek. A csiperkegomba teljes neve franciául champingon de paris.
Ára: 4.450 Ft
Termék adatai

Származás:
Magyarország

Tömeg:
20-22 kg

Első szüret:
22-30 nap

Termesztési hőmérséklet:
14-20

Termőláda élettartama:
1,5 hónap

Mérete:
40*60*15 cm

Csiperkegomba termőblokk

Cégünknél kapható fehérkalapú és barnakalapú csiperkegomba termőblokk otthoni termesztésre lett kifejlesztve. A termőblokk átszövetett gombakomposztot, gombatakaró földet és részletes termesztési útmutatót tartalmaz. A vásárlást követően a mellékelt gombatakaróföldet a komposztra morzsolva indíthatjuk be a termőblokkot. Az első gombák a földdel való letakarást követően 22-39 napra szedhetők (termesztési hőmérséklet és körülményektől függően). A termőblokkról csiperkegomba több hullámban szedhető.

Az útmutató szerint otthon letermesztett csiperkegomba termőblokk nemcsak érdekes, izgalmas kihívást és látványt nyújt számunkra, hanem friss, adalékanyag nélküli, egészséges ételt is varázsol asztalunkra! A letermett gombakomposztot se dobjuk a szemétbe, mert az tápanyagokban gazdag kerti trágya.

A termőblokk telephelyünkön, illetve viszonteladóinknál is megvásárolható.  A csiperkegomba-termőblokk vásárlásakor részletes termesztési útmutatót mellékelünk, mely alapján a termőblokkot a vásárló könnyen letermnesztheti! 

A csiperkegomba termőblokk hatszor akkora kiszerelésű, mint a csiperkegomba termődoboz, így az arról leszedhető gomba mennyisége miatt a termőblokkot már családoknak, nagyobb tételben ipari termelőknek ajánljuk!


A termék méretei és súlya miatt csiperkegomba termőblokkal kizárólag budapesti telephelyünkön, előzetes megrendelés és időpontegyeztetés után tudjuk kiszolgálni!

Címünk: 1222 Budapest, Dévény u. 42-44. (Rézangyal Kft.-vel egy telephelyen, az irodaépület aljánál).

Kapcsolat

Telephely:

Champex Kft., H-1222 Budapest,
Dévény u. 42-44.

hívjon minket:

Tel / Fax: +36 1 226 7200

írjon nekünk:

Email: [email protected]

nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-15:00

Hogyan jut el hozzánk?