logo

Otthon termeszthető gombakultúrák

Csiperkegomba termőláda

[Agaricus bisporus]

Csiperkegomba - Champignon - Agaricus bisporus

A csiperkegomba hazánk legismertebb és legkedveltebb gombafajtája, melyet a gomba francia nevén, champignon [sampinyon] -ként is ismernek. A csiperkegomba teljes neve franciául champingon de paris.
Ára: 2.200 Ft
Termék adatai

Származás:
Magyarország

Tömeg:
8 kg

Első szüret:
30-40 nap

Termesztési hőmérséklet:
12-21 °C fok

Termőláda élettartama:
1,5 hónap

Mérete:
40*30*21 cm

Csiperkegomba termőláda

Cégünknél kapható fehérkalapú csiperkegomba termőláda otthoni termesztésre lett kifejlesztve. A termőláda átszövetett gombakomposztot, gombatakaró földet és részletes termesztési útmutatót tartalmaz. A vásárlást követően a mellékelt gombatakaróföldet a komposztra morzsolva indíthatjuk be a termőládát. Az első gombák a földdel való letakarást követően 20-35 napra szedhetők. A termőládáról a csiperkegomba több hullámban szedhető.

Az útmutató szerint otthon letermesztett csiperkegomba termőláda nemcsak érdekes, izgalmas kihívást és látványt nyújt számunkra, hanem friss, adalékanyag nélküli, egészséges ételt is varázsol asztalunkra! A letermett gombakomposztot se dobjuk a szemétbe, mert az tápanyagokban gazdag kerti trágya.

A termőláda telephelyünkön, illetve viszonteladóinknál is megvásárolható.  A csiperkegomba-termőládában részletes termesztési útmutató, receptek, tápanyagtáblázat és konyhai felhasználási javaslatok találhatóak.

A csiperkegomba termőláda dupla akkora kiszerelésű, mint a csiperkegomba termődoboz, így az arról leszedhető gomba mennyisége miatt a termőládát már családoknak is ajánljuk!


Csiperkegomba termőládát háromféleképpen tud vásárolni:

  1. Vásárlás viszonteladóinknál. Ezt a terméket kizárólag kertészeti szezonon belül értékesítik viszonteladóink. A készletről kérem érdeklődjön előzetesen az adott üzletnél.
  2. Személyes átvétel budapesti telephelyünkön, előzetes megrendelés és időpontegyeztetés után.
  3. Postai utánvéttel történő rendelés. A postai utánvét díjszabását megtalálja a "vásárlás" menüpont alatt (fejlécben található menüsor).

Kapcsolat

Telephely:

Champex Kft., H-1222 Budapest,
Dévény u. 42-44.

hívjon minket:

Tel / Fax: +36 1 226 7200

írjon nekünk:

Email: gombajo@gombajo.hu

nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-15:00

Hogyan jut el hozzánk?