logo

Alapanyagok

Szalmabrikett

Az általunk értékesített szalmabrikett magyar szalmából készült, melyet Magyarországon gyártottak.
Ára: 890 Ft
Termék adatai

Származás:
Magyarország

Tömeg:
1,8 kg

A megvásárolt szalmabrikettet önmagában, más alapanyagokkal keverve vagy különböző magvakkal dúsítva (a kiválasztott gombafaj igényeinek megfelelően) lehet felhasználni. A szalmabrikettet vízzel kell feláztatni. Ezt követően lehet becsírázni olyan gombafaj csírájával, mely szalmán terem vagy azt kedveli. Minden gomba alapanyag igénye más, így az otthoni alapanyag elkészítését kísérletező kedvűeknek, vagy szakismerettel rendelkezőknek ajánljuk.

Az általunk forgalmazott szalmabrikett különböző gombák alapanyagaként használható. Így például hazánk egyik legkedveltebb gombafajának a laskagombának alapanyagaként, de érdemes kipróbálni tintagomba termesztésénél is. A témával kapcsolatban bővebb információkat talál gombacsíra vásárlásához mellékelt útmutatóban, melyben kitérünk az adott faj alapanyagának előállítására is.

A gyártás folyamán kiemelt figyelmet kap a tiszta, por és fertőzésmentes friss szalma felhasználása hiszen csak a tiszta alapanyag alkalmas gomba termesztésére. A brikettálás folyamán a szalma hőkezelésen esik keresztül, így válik alkalmassá gombatermesztésre.
LETÖLTÉSEK

Kapcsolat

Telephely:

Champex Kft., H-1222 Budapest,
Dévény u. 42-44.

hívjon minket:

Tel / Fax: +36 1 226 7200

írjon nekünk:

Email: [email protected]

nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-15:00

Hogyan jut el hozzánk?