logo

Gomba oltóanyagok

LASKAGOMBA CSÍRA

[PLEUROTUS HYBRIDA]

Csírázza be az Ön által előkészített alapanyagot!

A gomba oltóanyag (más néven gombacsíra, de tévesen gombaspórának is szoktak hívni) gabonaszemekre futtatott gombafonalat, mycéliumot tartalmaz, mellyel az Ön által beszerzett és előkészített alapanyagot olthatja be. A megrendelt gombacsíra mellé részletes útmutatót is mellékelünk. Gomba oltóanyaggal előzetes megrendelés után tudjuk kiszolgálni telephelyünkön, de posai utánvéttel is rendelhet. Kevesen tudják, hogy a közismert laskagombán kívül még számos laskagomba faj létezik. A legismertebbek ezek közül:
Ára: 5.950 Ft
Termék adatai

Származás:
Magyarország

Űrtartalma:
5 l

Tömeg:
2,8 kg

Eltarthatóság:
Hűtőszekrényben 1 hónapig

LASKAGOMBA CSÍRA (PLEUROTUS HYBRIDA):

Mindenki által jól ismert, piacokon és bevásárlóközpontok polcain is kapható faj. Népszerűségét kiváló ízének, számos felhasználási módjának köszönheti.

Kevesen tudják, hogy a közismert laskagombán kívül még számos laskagomba faj létezik. A legismertebbek ezek közül:

 

ÖRDÖGSZEKÉR LASKAGOMBA CSÍRA (PLEUROTUS ERYNGII):

A termesztési körülményekre igen érzékeny faj, melyet kiváló ízéért kedvelnek. Tönkje vastag, tömzsi (nem rágós) kalapja kicsiny lemezes.
 

SZAKA LASKAGOMBA CSÍRA (PLEUROTUS SAKA):

Könnyen termeszthető rezisztens faj. Kinézetben a közismert laskagombához (pleurotus hybridához) hasonlít, ám a szaka laskagomba kalapjának széle fodrozott, hullámos. Színében barnább. A fejlődő csokrok nagyobbak, húsosabbak. Ízében különlegesen fűszeres faj melynek húsa puha, nem rágós.


Cégünknél megrendelt gombacsírákhoz részletes termesztési útmutatót is mellékelünk, mely tartalmazza a fent említett laskagomba fajok blokkos, kerti-ágyásos, illetve fára oltott termesztési technológiáját is!

 

Gomba csírát kétféleképpen vásárolhat:


Személyes átvétel budapesti telephelyünkön, előzetes megrendelés és időpontegyeztetés után. Címünk: 1222 Budapest, Dévény u. 42-44. (Rézangyal Kft.-vel egy telephelyen). Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tud!
Postai utánvéttel történő rendelés. A postai utánvét díjszabását megtalálja a "vásárlás" menüpont alatt (fejlécben található menüsor).

Az alapanyagárak emelkedése miatt a termék árának változtatási jogát fenntartjuk!

Kapcsolat

Telephely:

Champex Kft., H-1222 Budapest,
Dévény u. 42-44.

hívjon minket:

Tel / Fax: +36 1 226 7200

írjon nekünk:

Email: [email protected]

nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-15:00

Hogyan jut el hozzánk?