logo

Otthon termeszthető gombakultúrák

Csiperkegomba termődoboz

[Agaricus bisporus]

Csiperkegomba - Champignon - Agaricus bisporus

A csiperkegomba hazánk legismertebb és legkedveltebb gombafajtája, melyet a gomba francia nevén, champignon [sampinyon] -ként is ismernek. A csiperkegomba teljes neve franciául champingon de paris.
Ára: 2.390 Ft
Termék adatai

Származás:
Magyarország. Saját gyártású termék

Tömeg:
4,5 kg

Első szüret:
20-40 nap

Termesztési hőmérséklet:
12-19 °C fok

Termés várható mennyisége:
legfeljebb 1,5 kg

Termődoboz élettartama:
1,5 hónap

Mérete:
30*20*15 cm

Csiperkegomba-termődoboz

Cégünknél kapható fehérkalapú és barnakalapú csiperkegomba termődoboz otthoni termesztésre lett kifejlesztve. Telephelyünkön és viszonteladóinknál kapható doboz tartalma az átszövetett gombakomposzt és a speciális gombatakaró föld. A vevő otthonában a takaróföldet a komposztra morzsolja ezzel beindítva a kultúrát. Az első gombák a takarást követően 20-35 napra lesznek láthatóak (termesztési hőmérséklet függvényében). A termődoboz kb. 3 hullámban terem hullámonként váltakozó mennyiségben gombát. A termesztésre a legalkalmasabb egy sötét 12-21 ºC körüli páradús helyiség (pl. pince vagy vízóraakna).

A termesztési útmutató szerint otthon letermesztett csiperkegomba termődoboz nemcsak érdekes, izgalmas kihívást és látványt nyújt számunkra, hanem friss, adalékanyag nélküli, egészséges ételt is varázsol asztalunkra! A letermett gombakomposztot se dobjuk a szemétbe, mert az tápanyagokban gazdag kerti trágya.

A csiperkegomba-termődobozban részletes termesztési útmutató, receptek, tápanyagtáblázat és konyhai felhasználási javaslatok találhatóak.
 

Csiperkegomba termődobozt háromféleképpen tud vásárolni:  

  1. Vásárlás viszonteladóinknál. Ezt a terméket kizárólag kertészeti szezonon belül értékesítik viszonteladóink. A készletről kérem érdeklődjön előzetesen az adott üzletnél.
  2. Személyes átvétel budapesti telephelyünkön, előzetes megrendelés és időpontegyeztetés után. Címünk: 1222 Budapest, Dévény u. 42-44. (Rézangyal Kft.-vel egy telephelyen). Fizetni csak készpénzzel tud!
  3. Postai utánvéttel történő rendelés. A postai utánvét díjszabását megtalálja a "vásárlás" menüpont alatt (fejlécben található menüsor).

Kapcsolat

Telephely:

Champex Kft., H-1222 Budapest,
Dévény u. 42-44.

hívjon minket:

Tel / Fax: +36 1 226 7200

írjon nekünk:

Email: [email protected]

nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-15:00

Hogyan jut el hozzánk?