logo

Otthon termeszthető gombakultúrák

Laskagomba termőblokk

[Pleurotus hybrida]

Laskagomba - Pleurotus hybrida

A hazai konyha a laskagombát zamatos íze miatt kedveli. Leginkább kirántva, vajon párolva vagy egyéb gombás szószokhoz használják.
Ára: 3.390 Ft
Termék adatai

Származás:
Magyarország. Saját gyártású termék.

Tömeg:
2,5 kg

Első szüret:
25-35 nap

Termesztési hőmérséklet:
10-21 °C fok

Termés várható mennyisége:
legfeljebb 1,5 kg

Termőblokk élettartama:
kb. 2 hónap

Mérete:
30*20*15 cm

Laskagomba termőblokk

A laskagomba termesztési technológiája jelentősen eltér a csiperkéjétől. Hazánkban a laskagombát szalmából álló termőzsákokon termesztik, melynek perforált levegőnyílásain keresztül bújnak ki a csokros termőtestek. Az átszövetés pincében két-három hét alatt megy végbe. A termesztés körülményeitől függően a termőzsák körülbelül 2-5 héten belül hozza meg első termőtesteit.

Cégünknél kapható laskagomba termőblokk otthoni termesztésre lett kifejlesztve. Telephelyünkön és viszonteladóinknál kapható doboz tartalma a speciális szalmapogácsa, perforált zacskó és a gombacsíra, melyekből víz hozzáadásával a vevő otthonában előállítja a laskagomba termőblokkot. Az útmutató szerint otthon előállított laskagomba termőblokk nemcsak érdekes, izgalmas kihívást és látványt nyújt számunkra, hanem friss, adalékanyag nélküli, egészséges ételt is varázsol asztalunkra!

Laskagomba termőblokkot háromféleképpen tud vásárolni:

  1. Vásárlás viszonteladóinknál. Ezt a terméket kizárólag kertészeti szezonon belül értékesítik viszonteladóink. A készletről kérem érdeklődjön előzetesen az adott üzletnél.
  2. Személyes átvétel budapesti telephelyünkön, előzetes megrendelés és időpontegyeztetés után.
  3. Postai utánvéttel történő rendelés. A postai utánvét díjszabását megtalálja a "vásárlás" menüpont alatt (fejlécben található menüsor).

Kapcsolat

Telephely:

Champex Kft., H-1222 Budapest,
Dévény u. 42-44.

hívjon minket:

Tel / Fax: +36 1 226 7200

írjon nekünk:

Email: [email protected]

nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-15:00

Hogyan jut el hozzánk?