A szárítási eljárásról
A szárítandó termék mosás, majd darabolás után kerül a szárítótálcába. A tálcák egy szekrényre kerülnek, mely szekrény egy fűtött alaguton gurul keresztül. Az alagutat a szárítási ciklus alatt folyamatosan fűtik és benne a meleg levegőt áramoltatják. A tálcákra helyezett termék az alagút végét elérve már száraz. A szárítás folyamán kiemelt figyelmet kap a kíméletes szárítási hőmérséklet is.
A szárított terméket a vevő igényeinek megfelelően szeletben, vagy porrá őrölve értékesítjük. A levegőn szárított temékeink előnyei: kedvező árfekvés kiváló ár/érték arány, jó minőség.
Termékeink között megtalálhatóak különböző gombák szárítmányai így például:
- szárított csiperkegomba szelet/por
- szárított laskagomba szelet/por
- szárított shiitake gomba szelet/por
- szárított süngomba szelet/por
- szárított pecsétviaszgomba
Igény esetén egyéb gombaszárítmányok. Levegőn szárított termékeinkről kérje árajánlatunkat!