logo

Gomba oltóanyagok

NAMEKO

[PHOLIOTA NAMEKO]

Csírázza be az Ön által előkészített alapanyagot!

A gomba oltóanyag (más néven gombacsíra, de tévesen gombaspórának is szoktak hívni) gabonaszemekre futtatott gombafonalat, mycéliumot tartalmaz, mellyel az Ön által beszerzett és előkészített alapanyagot olthatja be. A megrendelt gombacsíra mellé részletes útmutatót is mellékelünk. Gomba oltóanyaggal előzetes megrendelés után tudjuk kiszolgálni telephelyünkön, de posai utánvéttel is rendelhet.
Ára: 6.950 Ft
Termék adatai

Származás:
Magyarország

Űrtartalma:
5 l

Tömeg:
2,8 kg

Eltarthatóság:
Hűtőszekrényben 1 hónapig

Nameko gomba csíra (oltóanyag)

A nameko őshazája Ázsia, ahol az egyik legnépszerűbb gombafajta. Leggyakrabban Japánban fordul elő vadon, hűvös nedves hegyvidékeken és lankás lejtőkön. Egyre elterjedtebb a termesztése is, de hazánkban még nemigen ismert. A nameko kalapja, világosbarna színű, lemezei fehérek, majd az éréssel megbarnulnak. Íze kissé édeskés. A namekonak több fajtája létezik, melyek színben és méretben különböznek egymástól. Egyre többet foglalkoznak a kutatók vele, hatóanyagainak vizsgálatakor komoly sikereket értek el. Kitűnő ízű, ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag gombafaj. Itthon porított illetve szárított, egyes helyeken konzervált formában forgalmazzák.
 

Gomba csírát kétféleképpen vásárolhat:

Személyes átvétel budapesti telephelyünkön, előzetes megrendelés és időpontegyeztetés után.
Postai utánvéttel történő rendelés. A postai utánvét díjszabását megtalálja a "vásárlás" menüpont alatt (fejlécben található menüsor).

 

Kapcsolat

Telephely:

Champex Kft., H-1222 Budapest,
Dévény u. 42-44.

hívjon minket:

Tel / Fax: +36 1 226 7200

írjon nekünk:

Email: [email protected]

nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-15:00

Hogyan jut el hozzánk?